26 Mart 2017 Pazar

Marmaris emlak haberleri



Marmaris Emlak Piyasası hakkında bilgi sahibi olmak ister misiniz? Peki, piyasadaki gelişmeleri izlemek, bu konuda yapılan analiz raporlarını görmek, ilginizi çeker mi?   Yanıtınız evet ise; 23 yıldır
gayrimenkul sektörüne hizmet vermiş ve bu hizmetine devam eden Gonenc Emlak Ltd. Şti. tarafından sunulan http://marmaris-emlak.com sitemizi takip etmenizi öneriyoruz.

Yine ayni firma; sadece emlak ilanlarını değil, Marmariste turizm, ekonomi, spor, sektörel haberler yayınlamak üzere yeni sitesi http://marmaris-haber.com izlenebilir. isterler üzerine video bölümü ilave edildi. Marmarise yerleşmek üzere gelecek ailelere yönelik, teknik bilgiler, ardıkları emlaklara ulaşmak üzere satılık kiralık ilanları ve Marmarisin ekonomik, sosyal, tarihi, kültürel, turistik  yapısı, gelişimi hakkında özgün makaleler sunulmaktadır.

Gonenc Emlak Ltd. Şti uzun yıllar içinde deneyim ve birikimlerini gayrimenkul sektörüne ilgi gösteren izleyicileri ile paylaşmaktadır. Nitekim, şirkete ait http://marmarisbox.com sitesi yaklaşık 10 yıldır ciddi bilgilere sahip arşivini 2008-2016 arası paylaşıma açmıştır. Arşiv yanı sıra satılık kiralık emlak konut ilanları sunulur.  Sitede Haberler bölümü açılmıştır. 

Bu üç site firmanın resmi sitesinin şemsiyesi altında http://www.gonencemlak.com.tr ana sitesi ile uyumlu yapıdadır. Datça Bodrum'dan Fethiye'ye  kadar olan sahil şeridinde servis verilmektedir. 700 üzerinde ilan ve 3000 adeti aşan resim kullanılarak emlak pazarlaması yapılmaktadır. Firma, inbound,emlak marketing ve stratejik planlama modern tekniklerini çalışmalarında tercih etmektedir. Firma Sloganı: Danışmak kazandırır.





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder