23 Aralık 2017 Cumartesi

Gönenç Emlak Marmaris

Muğla Marmaris



Gönenç Emlak Şirketi 24ncü hizmet yılında Marmaris gayrimenkul piyasasında faaliyetini aktif olarak sürdürüyor. Marmaris emlak sektörününde öncü danışmanlık şirketi, Fethiye Datça turistik sahilleri şeridinde gayrimenkul satış süreçleri yönetimi çalışmalarına devam etmektedir.

Temel prensip olarak güvenli alış veriş tesis etmek alıcı, satıcı karşılıklı buluşması ile sağlanır. Bu buluşmanın gerçekleşmesinin ardında, müşteriyi bulmak ve uygun satılık gayrimenkulü sunmak çalışması modern teknik yöntemler uygulanarak gerçekleşir. İnbound, stratejik planlama ve emlak marketing bu yöntemlerin önde gelenleridir. Ticari yaşam bilişim dünyasındaki gelişmelerle değişime uğradı.

Artık sınırların kalktığı yeni ticaret sürecinde  gelenekler değişiyor, yerini farklı bir anlayışa bırakıyor. Dünya sibernetik devrimin yaşam ile değişti. Değişim hızla gelişiyor. Çağımızda bilgiye ulaşmak kolaylaşarak hayallerimizin sınırlarını zorluyor. Vizyonumuzun bilgi, birikim, deneyim ve dürüstlük bileşkesi olduğunu  belirtelim. Gayrimenkul sektöründeki yerimizi belirleyen önemli özelliğin ilkeli çalışma prensipleri olması  asla taviz vermeden koruduğumuz değerlerdir.

Muğla Marmaris emlak haberleri Gönenç Emlak gayrimenkul danışmanlık şirketi satılık kiralık ilanları yayınlar. Muhtelif gayrimenkul tipleri ev villa yazlık konut arsa ilan bilgileri firma portföyümüzden güncellenerek verilir. Konut kredisi kriterlerine uygun nitelikte gayrimenkul ilanları satılık arsa açıklamaları sürekli kontrol edilir. Bilgiler  yenilenir.

Yeni kayıt edilen satılık kiralık ilanlarımız sizlere hızla ulaştırılır. Günün teknolojisine uygun olarak sosyal medya araçları kullanılır, ayni gün duyurulur. Sürekli izleyenler için Rss özet akış sistemi üzerinden haberler yeni kayıt edilen ilanları izlemek mümkün olur. Sitemizin sayfa sol tarafında yer alan Sektör Haberleri ücretsiz üyeliği mümkündür. Eğer üyelik tamamlanırsa e-posta adresinize düzenli güncel bilgi gönderilir. İlgilendiğiniz konu veya ilan tipleri hakkında gönderi talep edebilir, isteklerinizi iletebilirsiniz.

Yoğun ilgi gören Marmaris satılık daire ilan bilgileri sürekli yenilenir. İlan bilgilerinin yenilenmesine önem veriyoruz. İngilizce, türkçe iki dilde yayınlanan web sitemiz, konularına göre sınıflanan, editörlerimiz ve konuk yazarlarımızın kaleminden blog siteleriyle 24 yıldır deneyim, birikimlerim, bilgilerimizi paylaşıyoruz. 2018 yılı için ayni çizgimizi sürdürmek için hazırız. Danışmak Kazandırır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder